Rólam

Szentimrey Valentovics Réka

KatBo-életem otthon maradó anyaként született meg, amikor a világgal való kapcsolatomat jelentette a kézművesség. Volt családi alapom, amire sokféle tanfolyamot elvégeztem. 

 Érdeklődésem annyi szép új területre elvitt, hogy kiléptem a családi körből, míg aztán főállású anyából hivatásos kézműves lettem. Fokozatosan bővült KatBo-világom, most az alábbi területeken vagyok jelen kéz-termékeimmel:

A textillel, foltvarrással kezdődött, amikor 1998-ban, a 25. születésnapomra megkaptam életem első varrógépét, először tanfolyamra, varrókörbe jártam... Ezek eredményeként táskák, babák, egyéb dísz- és használati tárgyak születtek, vagyis a textilmunkáim.

Kézműves gyógyító szappanokat készítek kecsketejből és növényi olajokból.

Elbűvölt a készülő szappan krémessége, rengeteg formázási lehetőséget láttam benne már az elejétől. Ebből született meg a szappancukrászat.
Gyapjúból fonalat fonok egy szép antik rokkán! A gyapjút magam festem festőnövényekkel, illetve mesterséges festékkel is.
Úgy éreztem, hogy az internetes megjelenésemet is saját kézbe venném, így a beletanultam a digitális közegbe. Amennyiben weboldalt szeretnél, plakátra, névjegykártyára, esetleg szórólapra lenne szükséged, akkor is fordulj hozzám bizalommal.
Legújabb vállakozásunkat középső lányommal, Zsófival hoztuk létre.
Piel & Pelle néven létrehoztunk egy kollekciót, melyet Zsófi rajzai díszítenek.
A KatBo-lakberendezés a PRivát PRovence oldalamon jelenik meg.
Ebben a szép, de nehéz világban elengedhetetlen, de szükségszerű jó kapcsolatban lenni az angyalokkal. Angyalhívó csengőket és ásványokat fűzök ékszerré.
Az interneten túl egy-két boltban és kézműves vásárokban is megtalálhatók a KatBo kéz-termékek - személyesen üdvözöllek a KatBo-világban!